Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Språkförskolan Delfinen är en integrerad språkförskola på Sjögårdens förskola. Vi söker nu en logoped som tillsammans med övriga kollegor på Språkförskolan ska arbeta utifrån ett språkutvecklande arbetssätt med grund i Förskolans styrdokument.

ArbetsuppgifterLogopedens arbetsuppgifter består av såväl enskild träning som språkstimulerande arbete i grupp. Det enskilda barnets behov ligger till grund för hur arbetet planeras och genomförs. I arbetet ingår även ömsesidig handledning mellan språkförskolans pedagoger och logopeden för att gagna varje barns utveckling och lärande. Kartläggning, dokumentation och samarbete med olika instanser som berör barn med grav språkstörning är andra arbetsuppgifter. Själv eller tillsammans med andra uppsöka ny kunskap efter behov genom aktuell forskning, litteratur och kollegialt lärande.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har logopedutbildning eller dig som går sista terminen på logopedutbildningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn samt har kunskap om TAKK och övrig AKK. Det är en fördel om du tidigare arbetat på språkförskola och/eller förskola. Har du erfarenhet av att använda digital teknik för egen del eller tillsammans med barn är meriterande. Vi värdesätter att du som person har kommunikations- och samarbetsförmåga men också att du är flexibel och god empatisk förmåga.

AnställningsvillkorVi erbjuder en allmän visstidsanställning under perioden 2018-08-15 - 2019-06-21 på 25 %. Din placering är Sjögårdens förskola. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Sista ansökningsdag är 2018-06-04.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Tillman, förskolechef på telefon 0728-858013.

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer BUF-2018/355
Kontakt
  • Rebecca Tillman, förskolechef, 0728-858013
Facklig företrädare
  • Mia Ehlo, Lärarförbundet, 0733-135901
Publicerat 2018-05-21
Sista ansökningsdag 2018-06-04

Zurück zu Stellenangeboten