Kristianstad

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Christian 4:s gymnasium & Söderportgymnasiet erbjuder en stimulerande tjänst som Naturkunskapslärare. Skolorna samarbetar och ligger bara ett stenkast ifrån varandra. Eleverna kommer från följande program: Estetiska, Samhälls, Ekonomiska, Natur och Handels. För oss är engagemang & en god elevsyn avgörande! Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår undervisning utifrån gymnasiets läroplan som stimulerar elever till lärande och eget ansvar. Du skapar förtroendefulla relationer till elever och övriga samarbetspartners som genomsyras av positiva förväntningar. I rollen som ledare skapar du en trygg och utvecklande lärmiljö, planerar din tid väl samt bidrar till en god arbetsmiljö.

Du använder dig av ungdomars vardag och kultur, alternativa läroverktyg, aktuell forskning samt en vetenskaplig grund när du planerar och individanpassar din undervisning. Du reflekterar enskilt och tillsammans med kollegor över ert arbete, i syfte att ständigt utvecklas.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i ämnet naturkunskap inom gymnasieskolan.  Vi ser gärna att du har erfarenhet som lärare inom gymnasiet med ansvar för undervisningen. Du har även kunskap om och förmåga att leva upp till de yrkesetiska principerna för lärare.

Din didaktiska och pedagogiska förmåga använder du för att skapa individanpassad och intresseväckande undervisning, där dokumentation om elevers förmåga ligger till grund. Du har förmåga att omsätta läroplanens mål samt använda dig av händelser i omvärlden, ungdomars vardag och aktuell forskning i undervisningen. Både intresse och kunskap att kunna integrera digital teknik som redskap i undervisningen krävs.

Genom ett professionellt bemötande, förtroendefulla relationer och förmåga att tydligt kommunicera mål och förväntningar skapar du en trygg lärmiljö. Du vill ständigt utveckla ditt och gruppens arbete genom kollegialt lärande.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 2018-08-14. Din placering är Christian 4:s gymnasium och Söderportgymnasiet. För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33§§ skollagen.

Sista ansökningsdag: 2018-05-23

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Tony Ivarsson på 044-13 52 99.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer BUF-2018/373
Kontakt
  • Tony Ivarsson, 044-13 52 99
Facklig företrädare
  • Lars Nilsson, Lärarnas Riksförbund, 0733-139599
  • Annica Augustsson, Lärarförbundet, 0733-134826
Publicerat 2018-05-03
Sista ansökningsdag 2018-05-23

Tilbage til Ledige stillinger