Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Vi växer och behöver dig som vill vara med på vår resa för att möta framtidens vård och omsorg. Välkommen med din ansökan! 

Hos oss i Kristianstads kommun är arbetsglädje kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Du får ett spännande och utmanade arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Här finns utvecklingsmöjligheter och en spännande framtid. Som ny hos oss får du individuell introduktion och inskolning för att du ska få de bästa förutsättningar i ditt kommande arbete. Vi arbetar var 6:e helg och Kristianstads kommun är positiv till kompetensutbildning som leder vår verksamhet framåt.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete som sjuksköterska där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboende samt kväll och helg i ordinärt boende. Du arbetar med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Sjuksköterskan har till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt i samarbete med övrig vårdpersonal. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat som sjuksköterska och är trygg i din roll. Skulle du inte ha så mycket erfarenhet så finns möjlighet att få stöd från erfarna kollegor. Specialistutbildning inom psykiatri eller vård av äldre och handledarutbildning är meriterande. Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person är du bra på att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö Du som söker är strukturerad, metodisk, utvecklingsinriktad, kan se helheten samt prioritera. Vidare har du förmåga att fatta beslut, respekterar fattade beslut och utföra arbete på uppdrag av andra. Du har förmåga att delegera samt handleda omvårdnadspersonalen på ett pedagogiskt och informativt sätt. Vi vill att du har ett gott bemötande och en god empatisk förmåga. Du kan motivera och entusiasmera din omgivning samt har flexibilitet att arbeta både självständigt som i team.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placering är i Kristianstads kommun.

Sista ansökningsdag: Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kallar till intervju löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista visningsdag för annonsen. Därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Annonsen visas längst till 2019-02-15.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef för Hälso och-sjukvård Susanna Nilsson på 044-13 51 01 eller Anette Florin på 044-13 58 08.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer OMS-2018/925
Kontakt
  • Susanna Nilsson, 044-13 51 01
  • Anette Florin, 044-13 58 08
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 040-10 89 19
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Tilbage til Ledige stillinger