Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Kommunala Musikskolan i Kristianstad har ett brett utbud att erbjuda kommunens elever både vad gäller ämneskurser men även ensembler av olika karaktär, t.ex. musikal för olika åldersgrupper, suzukiflöjt, harpa, rockgrupper, elev/lärarorkester, gitarrensembler på olika nivåer, stråkensembler, blandade ensembler m.m. Arbetsplatsen präglas av systematiskt kvalitetsarbete vilket skapar delaktighet till ett kollektivt utvecklande av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär ämnesundervisning i Musikskolan. Du kommer att arbeta med undervisning i piano med inriktning mot olika genrer och i ensemble. Undervisning på estetiska programmet kan också bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidatexamen från musikhögskolan eller motsvarande med inriktning mot piano, andra genrer. Du har goda pedagogiska kunskaper och kan anpassa undervisningen efter varje elev och dess förmåga. Givetvis har du förmåga att leda och stimulera eleverna i deras utveckling.

I din roll krävs förmåga att analysera och följa upp lärande situationer och att du har god initiativförmåga. Vidare har du också förmåga att skapa goda relationer och samarbete men du har även förmåga till kontakt med vårdnadshavare både av informativ och social karaktär. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder ett vikariat på 80% med placering på Musikskolan. Tillträde sker snarast med varaktighet till och med 2018-04-01. En förlängning kan bli aktuell som längst till och med 2018-06-20. Undervisningsprov vid anställningsintervjun kan förekomma.

När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Ericsson, rektor på tfn 0733-136626.

Sista ansökningsdag Då vi har behov av att tillsätta vakansen inom kort tillämpar vi löpande urval. Löpande urval innebär att vi kommer att stänga rekryteringen senast 2018-02-18 men att det kan komma att ske innan om vi hittar rätt kandidat. Vi vill därför uppmana dig att söka vakansen snarast.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2018-04-01
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer BUF-2018/128
Kontakt
  • Bengt Ericsson, rektor, 0733-136626
Facklig företrädare
  • Jim Johansson, Lärarförbundet, 0738-532847
  • Jan Kjellberg, LR, 0738-532845
Publicerat 2018-02-13
Sista ansökningsdag 2018-02-18

Return to job vacancies