Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Genom att arbeta som lokalvårdare inom Bemanningsenheten har du en unik möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet inom yrket. Du arbetar som lokalvårdare inom Kristianstad kommuns verksamhetsområden för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ha ett intressant, roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta inom flera olika verksamheter.

Nu söker Bemanningsenheten dig som vill jobba extra som lokalvårdare!

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på Bemanningsenheten jobbar du på förskolor och inom skolbarnomsorgen inom Kristianstad kommuns verksamhetsområden för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Arbetsuppgifterna består av att du självständigt ansvarar för lokalvården, vilket innebär daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomförs under dagtid. Du får ett intressant, roligt och omväxlande arbete med möjlighet att arbeta inom flera olika verksamheter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av lokalvårdsutbildning eller motsvarande samt godkänt gymnasiebetyg i svenska. Det är meriterande med några års arbetslivserfarenhet som lokalvårdare eller liknande arbete. Vi ser gärna att du har kunskap om städutrustning och vätskor som används inom lokalvården. Du har B-körkort, tillgång till bil och goda språkliga kunskaper som behövs för jobbet.

I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta och vara flexibel.

Anställningsvillkor

Vi behöver extrapersonal som rycker in vid behov i kommunens förskolor, fritidshem och skolor. Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Placering är i hela Kristianstads kommun.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga CV, personligt brev och godkänt gymnasiebetyg i svenska. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Ohlsson, enhetschef via mail lena.ohlsson@kristianstad.se.

Sista ansökningsdag är 2018-11-30

Anställningsform Temporary position
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer BUF-2018/534
Kontakt
  • Lena Ohlsson, enhetschef, lena.ohlsson@kristianstad.se
Facklig företrädare
  • Cecilia Lundbladh, Kommunal, cecilia.lundbladh@utb.kristianstad.se
Publicerat 2018-06-25
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Return to job vacancies