Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Äldreomsorgen och stöd- och serviceenheten behöver dig!
Skicka in din ansökan redan idag!

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra funktionsområden, hemtjänst, vård- och omsorgsboende, stöd- och serviceenheten (funktionsnedsättning) och hälso- och sjukvård. Stöd- och serviceenheten innefattar boende inom LSS, daglig verksamhet och personlig assistans samt stöd till psykiskt funktionsnedsatta via boendestöd och boende inom socialpsykiatrin. Vi arbetar även förebyggande genom våra Mötesplatser.

Läs gärna mer om omsorgsförvaltningen, äldreomsorgen och om funktionsnedsättning, stöd- och serviceenheten på kommunens webbsida www.kristianstad.se. Där kan du läsa mer om våra olika arbetsplatser och om omsorgsförvaltningens organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom omsorgsförvaltningens verksamheter.
Att arbeta inom vård- och omsorg i Kristianstad handlar om mötet och den nära relationen mellan den som ger och den som får stöd. När du arbetar som vikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär arbetet omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och delegerad hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning alternativt erfarenhet av omsorgsarbete. Inom stöd- och serviceenheten söker vi även dig med barn- och fritidsutbildning samt vissa assistansutbildningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet och du bör vara över 18 år. Du har ett intresse av att arbeta med människor och behöver kunna arbeta nära våra kunder med till exempel personlig hygien. Du har ett bra bemötande, är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda.

Anställningsvillkor

Intermittentanställning, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Arbetstid kan förekomma dag, kväll, natt och helg. Som anställd vid vår Centrala bemanningsenhet ska du kunna arbeta på flera olika enheter inom äldreomsorgen och Stöd och serviceenheten.

Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt att kalla intressanta sökande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Annonsen visas till och med 2018-11-30.

Om du blir erbjuden anställning inom stöd-och serviceenheten behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Central Bemanningsenhet, Rekrytering.oms@kristianstad.se alternativt 044-13 22 03 eller 044-13 69 02. Detta gäller även vid byte av telefonnummer, e-postadress eller annan kontaktuppgift. 

Anställningsform Temporary position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer OMS-2018/748
Kontakt
  • Pernilla Hall, Central Bemanningsenhet, 044-13 22 03
  • Paul Nilsson, Central Bemanningsenhet, 044-13 69 02
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-442 79 57
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Return to job vacancies