Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Sånnaskolan är en skola där både elever och personal stortrivs. Vi tar hand om varandra och har noll tolerans mot kränkande behandling och störande beteende. Studiero i klassrummet är en mycket viktig förutsättning för skolans resultat.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent i Kristianstads kommun arbetar du med att hjälpa, stödja och stimulera en enskild elev eller en grupp av elever. Du ska ge stöd och stimulans utifrån varje elevs specifika förutsättningar och främja utveckling och självständighet.

I arbetet är det viktigt att du bidrar till att skapa en trygg miljö och att du samarbetar med övrig personal. Vi arbetar i team kring eleverna där kontakt och samarbete med elevens/elevernas föräldrar är en naturlig del i arbetet. Vi tar för givet att du medverkar aktivt till arbetsplatsens utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt betyg från barn- och fritidsprogrammet med inriktning pedagogik eller motsvarande utbildning alternativt utbildning och eller erfarenhet som behandlingspedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som elevassistent, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller annan arbetslivserfarenhet.

Du behöver ha god samarbets- och kommunikationsförmåga samt ha god empatisk förmåga.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Din placering är Sånnaskolan i Åhus.
När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Mathias Dettman på telefon 044-13 47 01.

Sista ansökningsdag är 2018-11-02.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer BUF-2018/802
Kontakt
  • Mathias Dettman, rektor, 044-13 47 01
Facklig företrädare
  • Linus Nilsson, Lärarförbundet, 0736-37 18 86
  • Anna Nilsson, Lärarnas Riksförbund, 0703-31 78 80
Publicerat 2018-10-18
Sista ansökningsdag 2018-11-02

Return to job vacancies