Kristianstads kommun

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt stöd- och serviceenheten. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne. Kommunen har infört fritt val i hemtjänsten.

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är indelad i tre geografiska områden samt stöd- och serviceenheten. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne. Kommunen har infört fritt val i hemtjänsten.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär omvårdnadsarbete i demensboende och utifrån kundens behov samt delegerad hemsjukvård. I arbetet ingår även att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn.

Kvalifikationer
Du har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, gärna med inriktning på demensvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom demensomsorg. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet kräver B-körkort.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Du har förmåga att hitta kreativa lösningar, kan motivera och entusiasmera samt har ett professionellt bemötande mot alla dem du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du har förmåga att respektera fattade beslut.

Anställningsvillkor 
2 tillsvidareanställningar på heltid dag/kväll/ med placering på Skärdal Östra vård och omsorgsboende för dementa. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2017-10-17

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sigbritt Olsson, enhetschef på tfn 044-13 41 84.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer OMS-2017/825
Kontakt
  • Sigbritt Olsson, enhetschef , 044-13 41 84
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-442 79 57
Publicerat 2017-10-03
Sista ansökningsdag 2017-10-17

Terug naar vacatures